Thursday, June 5, 2008

Cherie told me to do de :D

Cherie,i doin the quiz you told me to do,guai lehs? XD

a) people that have been tagged must write their answers on their blogs and replace any questions that they dislike with whatever questions they want.
b) tag 5-8 person those who have been tagged cannot refuse. continue this game by tagging others.

Q1 If your boyfriend betrays you, what will be your reaction?
ans:This kinda flirter don want oso nvm le.
Q2. if you have a dream come true what will it be?
ans: i have a wonderful life with no worries. >.<

Q3. which would you choose, family or friends?
ans: Family.Friends is no doubt my essential of life too,however,the bonds between the family is unbreakable,forgivin is easier to a family member as compared to friend.But i need both,really!
Q4. what kind of home do you think is suitable for living?
ans:Neat&cosy&filled with love!Stressless.Omg,so nice arh?wahahaha...
Q5. what's your ideal boyfriend or girlfriend like?
ans:Generous,Caring,understandin,humorous,chatty. :D
Q6. which is more blessed?(being loved or loving someone)
ans: Being love lahs.
Q7. how long do you intend to wait for someone you really love?
ans:Depends on situation&my feeling luhs.
Q8. if the person you had secret crush on is already attached, what will you do?
ans:Find another motivation,forget bout him lahs.
Q9. which would you choose, money or love?
ans: Love lahs,cuz can have money at the same time oso mahs.Hahahaha.
Q10. In life, what's your first priority?
ans:Relationship
Q11. how do you see yourself in 10 years time?

ans:Workin in a big company?Lots of money&confident?Wahahaha.XDD
Q12. who are the most important person(s) in your life?
ans: Everyone i know is important to me luhs,in one way or another.
Q13. what kind of person do you think the person that tagged you is? ans:Funny,CHATTY,CRAZY,haha:D&lik lots of love thingy.
Q14. would you rather be single&rich or poor but married?
ans:Single&rich babe.haha:D Enjoy life!
Q15. what's the first thing you do every morning?
ans:find my hp&see wat time!
Q16. would you sacrifice the time you spend with your family &spend it with your friends? ans:Yeahs~i alway did that.Hohoho...
Q17. what is the thing you can't bear to leave aside?
ans:My grandmother.
Q18. what type of friends do you have?
ans:Cheerful,humorous,good to me luhs?
19)what type of person is unappealing to you?
ans:proud,sarcastic&unreasonable,love to ASSUME that he/she understood me lots!Heeh~~ i've tagged:
Adeline
PeckYong
XiaoYin
PeiShwen

Zien


FUNKY COOL {21:16}

bold italic strike